Participizza-avonden gezocht!

Heb jij binnenkort je eigen participizza avond? Vraag je je af hoe je klanten/ouders/jongeren/… denken over een bepaald onderwerp en wil je brainstormen of de mening van je bezoekers te weten komen op een interactieve manier?

Kuseema verzorgt het vangen van advies uit allerlei hoeken voor scholen, zorginstellingen, gemeenten, welzijnsorganisaties, bedrijven en andere organisaties die écht geïnteresseerd zijn in wat hun doelgroep vindt.

Heb je een eenmalige vraag? Vlieg dan een jongere uit onze Flying Adviesvangers-pool in om op een verfrissende manier antwoorden te krijgen op je vraag. Ze zorgen ervoor dat iedereen aan bod komt, en niet alleen de mensen die altijd het eerst het woord nemen.

Heb je vaker vragen? Laat ons dan je eigen Adviesvangers opleiden. Zij krijgen een training, plus alle tools en materialen om zelfstandig jouw vragen voor te leggen aan anderen. Adviesvangers werken peer-to-peer, doelgroepgerichter kan niet. Wil je iets vragen aan jongeren, laat je een jongere de brainstorm begeleiden. Gaat het je om de mening van ouders, dan staat er een ouder voor de groep.

Dus wil je echt contact met je achterban of doelgroep, neem contact op met Nienke Manderveld en organiseer samen met ons een participizza avond.

Ps: Wij kunnen natuurlijk ook voor de pizza zorgen!